Utorak 01.09.2015.
14:27
Vestionline, mozzartsport.com

Predsednik Fenera stiže u Beograd po Živkovića i Šaponjića?

partizan.rs
Fudbaleri Partizana u Bukureštu

Prvi čovek turskog giganta trebalo je da u prestonicu Srbije, gde će mu domaćini biti Rasim Ljajić i Željko Obradović, trener košarkaša Fenera, stigne u ponedeljak, ali je zbog neodložnih obaveza put pomerio za nekoliko dana. Namera mu je da lično, na licu mesta, dogovori transfer Živkovića za januar, a i Šaponjić bi trebalo da bude tema pregovora.

- Istina je da Jildirim dolazi u posetu. Fenerbahče i Partizan su veliki klubovi i red je da se posećuju. Zasad nemam informaciju da će i Živković biti tema razgovora, ali isto tako, ne mogu da tvrdim ni da neće biti. Andrijin otac više puta je rekao da on ostaje do januara u Partizanu, i sam igrač je to ponovio, i zasad je tako. Što se Šaponjića tiče, ako se i on pomene u razgovoru sa prvim čovekom Fenerbahčea, videćemo šta nam je činiti - potvrdio je za "Mocart sport" potpredsednik Partizana Milorad Vučelić.

Što se tiče Andrija Živkovića, Partizanu su tu vezane ruke. Njemu ugovor ističe u junu naredne godine, a pola novca od prodaje ići će na račun menadžera Pinija Zahavija. Što se tiče Šaponjića, on je u stopostotnom vlasništvu Partizana i za njegov eventualni odlazak, crno-beli bi mogli dobro da se "opare".

2024 © - Vesti online