Utorak 01.09.2015.
13:11
mozzartsport.com

Šta kaže Terzić na insinuacije da je "probušio" transfere Ivanića i Zdjelara u Partizan?

M. Todorović
Demantovao čaršijske priče: Zvezdan Terzić

Jedna od njih glasi da je odlazeći generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić uradio sve da "probuši" najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Navodno, Terzić i predsednik Zoran Šćepanović su u toliko dobrim odnosima da je prvi čovek Lala morao da se zahvali crno-belima na nepristojnoj ponudi. 

- Da, čuo sam za brojne priče. Međutim, na takve konstrukcije mogu da odgovorim vrlo kratko: u ovom trenutku vodim politiku i zastupam interese samo jednog kluba – Crvene zvezde. Dešavanja u Partizanu me ne interesuju, ali im van terena uvek želim sve najbolje - rekao je Terzić za portal mozzartsport.com

Objasnio je i svoj odnos sa prvim čovekom Vojvodine Zoranom Šćepanovićem. 

- Ako se ne varam, a ne varam se, sa gospodinom Šćepanovićem sam se poslednji put čuo pre mesec dana. Tada smo u Novi Sad poslali ponudu za Ivanića tešku 600.000 hiljada evra. Odbili su je. Na tome zameram Šćepanoviću, jer znam da bi Mirko Ivanić u Crvenoj zvezdi imao sve preduslove da napreduje i postane vrhunski igrač.

Terzić je nezvanično osumnjičen i da je stopirao dolazak bivšeg člana OFK Beograda Saše Zdjelara u Humsku. 

- On je igrao u OFK Beogradu, dok sam ja bio predsednik. Međutim, nemam uticaj na njegovu karijeru, kao što mi kao Crvena zvezda nismo imali ništa sa tim razgovorima. Dečko je igrač Olimpijakosa i tu je tačka - zaključio je Terzić.

2024 © - Vesti online