Ponedeljak 31.08.2015.
13:43
Tanjug

Ako nekog još zanima: Okupili se "orlovi"

fss.rs
Foto: Arhiva

Selektor Radovan Ćurčić odlučio je da pozive uruči četvorici debitanata - Milošu Kosanoviću, Marku Petkoviću, Darku Brašancu i Urošu Spajiću. 

- Uzbuđen sam što sam na okupljanju reprezentacije. Do juče sam nove saigrače gledao na televizoru, a sada ćemo zajedno da igramo. Neke igrače znam iz mlađih reprezentativnih selekcija. Želimo da reprezentaciji vratimo pobednicki mentalitet - rekao je defanzivac Mehelena Kosanović novinarima na okupljanju u Staroj Pazovi. 

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković ističe da ga nije iznenadio poziv u A tim. 

- Nalazimo se u teškoj situaciji, ali ne smemo da se predamo. Potrudićemo se da ne uđemo u istoriju kao najgora selekcija - dodao je Petković. 

Na spisku se našao i mladi fudbaler Partizana Andrija Živković, koji već ima dva nastupa za A tim". 

- Velika je čast što sam ponovo u reprezentaciji, biće mi mnogo drago ako dobijem šansu. Verujem da ćemo preneti šampionski mentalitet iz omladinske selekcije i da ćemo biti uspešni. Hoćemo da popravimo utisak do kraja kvalifikacija - zaključio je Živković. 

Fudbaleri Srbije nalaze se na petom mestu I grupe kvalifkacija za prvenstvo Evrope sa dva boda minusa zbog kazne i nereda na utakmici sa Albanijom u Beogradu. Utakmica protiv Jermenije igra se u petak od 20.45 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu bez prisustva publike. Tri dana kasnije na programu je prijateljski meč protiv Francuske u Bordou.

2024 © - Vesti online