Subota 29.08.2015.
19:12
Tanjug

"Mitar je rođeni pobednik, nije imao takvu nameru"

Reuters
Stao u odbranu Srbina: Stiv Meklaren

Sudija Andre Mariner odlučio je da izvadi direktan crvi karton srpskom fudbaleru u 15. minutu meča na Sent Džejms Parku, posle starta nad vezistom Arsenala Frensisom Kokelanom.

- Razočarani smo što smo igrali utakmicu sa deset igrača, jer Musa Sisoko je za sličan start dobio žuti karton. Pregledao sam snimak više puta i mislim da Mitrović nije imao nameru da povredi protivničkog igrača. Ne vidim ništa opasno u njegovom startu, bilo je dosta nespretno, ali video sam puno nespretnih startova u karijeri. Ovo je sport pun kontakta - rekao je Meklaren posle utakmice.

Mitrović je ovog leta stigao u Njukasl iz Anderlehta, i već na prve dve utakmice zaradio po žuti karton, pa trener Meklaren novi njegov gest opravdava time da su sudije "uzele na zub" srpskog napadača.

- Znam ga dobro i znam da je imao nameru samo da osvoji loptu. On je rođeni pobednik. Odigrao je samo par utakmica i sudije su ga zapamtile. Ukoliko budemo mogli uložićemo žalbu, iako znamo da ćemo je verovatno izgubiti. Čak su i igrači Arsenala delovali iznenađeno zbog crvenog kartona - zaključio je 54-godišnji engleski stručnjak.

Fudbaleri Arsenala ostvarili su minimalnu pobedu u Njukaslu pogotkompobedili su na gostovanju u Njukaslu minimalnim rezultatom 1:0 u četvrtom kolu Premijer lige.  

2024 © - Vesti online