Subota 29.08.2015.
17:22
alo rs

"Farma je vrh, ostali su krš!"

Fonet
Mitrović: Farma je tepih po kome stavljamo skup nameštaj

Željko Mitrović kaže da TV Pink može sebi da priušti Farmu jer ima "platformu od 52 kanala".

- Viskobudžetni i veliki šou programi su naše najstabilnije opredeljenje i to nam je put u budućnost. To je nešto što drži lidersku poziciju na nacionalnoj televiziji. Nama je "Farma“ samo tepih na kojem ćeo da postavljamo vrlo skup nameštaj.

Na pitanje "koga ste zvali na Farmu, a nije došao?" Mitrović kaže da su imali obrnutu situaciju jer su  "imali oko 130 potpisanih ugovora, a morali su da izaberu njih 25". 

- Farma je postala deo življenja u Srbiji i mnogo se razlikuje od ostalih rijalitija koji su skoro nastali. U jednom trenutku ćete imati nekoliko rijalitija, ali sve pokazuje da će Farma biti između tri i šest puta gledanija od drugih šou-programa na konkurentskim televizijama. Naš program je apsolutni pobednik na svim televizijama.

Na komentare pojedinih da je Farma loša, Mitrović odgovara:

- Tako što uzmem i pogledam rejtinge i vidim da cela Srbije gleda. To jedno mogu da pričaju oni koji pokušavaju da nam budu konkurencija, a u stvari nikada ne mogu da budu. Znate, oni misle da mogu da pariraju nama, ali u stvari ne znaju koliko se varaju, a rejtinzi im na kraju udare u glavu.

2024 © - Vesti online