Subota 29.08.2015.
15:31
Vestionline

Očuh bacao devojčicu u bazen dok se nije udavila

youtube.com
Brutalna igra sa nemoćnim detetom

Kako su objavili meksički mediji, očuh se surovo igrao sa devojčicom na hotelskom bazenu dok je majka spavala u sobi, nesvesna šta se sa njenom ćerkom dešava. Kada se probudila i videla da dete ne diše odmah ju je odvezla u bolnicu, ali su tamo samo mogli da konstatuju smrt.

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastala usled gušenja i sekundarnog davljenja, koje nastupa satima pošto se osoba naguta vode. Očuh je uhapšen, a istraga je u toku.

Kako se vidi na snimku, koji je poprilično mučan, muškarac je devojčicu više puta sa velike udaljenosti bacao u bazen kao da je džak, a ona se batrgala ručicama trudeći se da ostane na površini vode. Nekoliko puta ju je čak i zaronio i držao pod vodom. U jednom momentu ona se davi u vodi, a on je pušta da se muči da bi joj tek kasije dobacio pojas za spasavanje.

Istraga će pokazati šta se stvarno dešavalo na bazenu - da li je u pitanju bila ugra koja se otrgla kontroli ili je muškarac zlostavljao dete. Kako su pokazali podaci sa snimka sigurnosne kamere, očuh i pastorka su na bazenu proveli oko sat i po vremena, a devojčica je preminula nekoliko sati kasnije.

2024 © - Vesti online