Subota 29.08.2015.
10:59
Vestionline

Partizan dovodi pleja iz PAOK-a

kkpartizan.rs
Na prvom treningu Partizana bilo par starosedelaca i gomila anonimusa spremnih da se izbore za mesto u crno-belomk dresu pod komandom iskusnog stučnjaka Duška Vujoševića

Sinadinović ima 27 godina, igra pleja i izdanak je škole leskovačkog Zdravlja, gde je 2005. počeo da se bavi seniorskom košarkom. Put ga je dalje vodio u Mašinac iz Kraljeva, MZT Skoplje, Šibenik, AEK Argos, mostarski Zrinjski, Valgu iz Estonije, rumunske klubove Piteši i Mureš i na kraju za solunske crno-bele, gde je prosečno provodio u igri 17 minuta i za to vreme imao 7,2 poena po utakmici.

Partizan je ove sezone napustilo pola tima. Zbog nemaštine i loših igara, klub su napustili: Aleksandar Pavlović (Panatinaikos), Milan Mačvan (Milano), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Dragan Milosavljević (Alba), Boris Dalo (Antib, Druga liga Francuske), Bezbradica, Milutinović, a nejasan je status Milenka Tepića. Ako se tome doda da je Edo Murić povređen i da ga neće biti na početku sezone, jasno je u kakvim problemima crno-beli kreću u novu sezonu.

2024 © - Vesti online