Petak 28.08.2015.
20:45
Vestionline, Blic

Rajković zaplakao: Vratiću se u Zvezdu!

Tanjug
Obećao povrata: Predrag Rajković

Više razloga uticalo je na sada već bivšeg kapitena Crvene zvezde da udari paraf na ugovor sa izraelskim Makabijem, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Slaviša Jokanović.

- Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal. To je život. U Makabiju sam zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Svestan sam da je razlika između nemačke i izraelske lige velika, ali je presudila želja da igram Ligu šampiona - rekao je Rajković za "Blic".

Nisu se baš sve kockice poklopile...

- Ostaje žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Međutim, ne brinem, vratiću se među crveno-bele - poručio je Rajković.

Makabi će u Ligi šampiona igrati u grupi protiv Čelsija, Porta i kijevskog Dinama. Nesumnjivo, najveći izazov našem čuvaru mreže biće okršaj sa "plavcima" u čijim redovima su već nekoliko godina Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

- Ne razmišljam još o meču sa Čelsijem, jer tek treba da debitujem za novi tim, ali sigurno je da sam i za to spreman - zaključio je Rajković koji će se već u ponedeljak vratiti u Beograd, na okupljanje reprezentacije u Staroj Pazovi pred mečeve sa Jermenijom i Francuskom.

2024 © - Vesti online