Nedelja 30.08.2015.
09:01
Tanjug

Grof očekuje nastavak pobedničke serije

crvenazvezdafk.com
Idemo na petu pobedu u nizu: Miodrag Božović, trener Crvene zvezde

- Očekujemo pobedu i nastavak serije, posebno jer sledi pauza i želimo da je dočekamo u dobrom raspoloženju. Neće biti lako, Mladost je dobro organizovana ekipa, može da savlada svakoga u ligi. Nadam se da ćemo imati pravi pristup - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić. 

On je poručio je zadovoljan partijama crveno-belih, ali i da je bodovni saldo mogao da bude veći za dva boda. 

- Da smo još iskoristili penal protiv Radničkog iz Niša. Ne igramo još na nivou na kojem želimo. Dugo se slaže ekipa i mislim da nije toliko loše. Došao je Sikimić, sa njim dobijamo raznovrsnost u napadu, on je igrač koji je izvanredan u skoku - rekao je Božović. 

On je dodao da je naredni meč od velike važnosti za tim jer pobeda zadržava lidersko mesto uoči derbija sa Partizanom. 

- Glave su u torbama pred pauzu, koncentracija nije na nivou. Isto je tako i kada se vrate sa reprezentativnih akcija. Nadam se da će pauza biti dobra za nas - poručio je Božović.

Crnogorski trener ističe da će kapiten i golman Predrag Rajković biti u timu u Lučanima, iako se nalazi pred transferom u Makabi iz Tel Aviva.    

Prvotimac Marko Grujić veruje u nastavak trijumfalnog niza. 

- Bilo bi sjajno kada bismo derbi dočekali sa pet vezanih pobeda i dobili dodadno samopouzdanje. Biće teško, ali kao i na svakoj utakmici Zvezda ida na tri boda - izjavio je Grujić. 

Utakmica osmog kola Superlige  između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati u Lučanima.

2024 © - Vesti online