Subota 29.08.2015.
03:30
mondo.rs

Budite lepe kao Monika Beluči! Ona otkriva kako

Reuters/A.G.
Voli svoje lice 50-godišnjakinje i zna da ga nosi: Monika Beluči

Jedna od tajni izgleda lepe Monike Beluči je u tome što se drži pravila "manje je više" kada je reč o šminki. Ona svoju prirodnu lepotu ističe, umesto da je sakriva šminom, tako što bira pastelne, neutralne tonove. Oči najčešće šminka u braonkastim nijansama, dok usne ponekad ističe crvenim karminom, i to samo na glamuroznim događajima.

Glumica je prepoznatljiva i po svojoj negovanoj, dugoj kosi, a kaže da je pere dva puta nedeljno, nikako više od toga. Smatra da hemikalije u šamponima uništavaju kosu, pa ih zato razblažuje vodom pre nego što preparat nanese na kosu. Osim toga, voli da suši kosu prirodno, ne fenom, kako bi izbegla oštećenja.

Nije poklekla pred trendom botoksa, hijalurona i hiruškog zatezanja lica, a čini se da joj to i nije posebno neophodno. Kaže da je tajna u tome da prihvatite da vam se koža menja, da budete srećni zbog toga, i to je sve.

Lepa glumica poznata je i po tome što nikada nije bila mršavica, ali je uvek imala vitku liniju. Kaže da uživa u jelu, jede sve, ali kontroliše veličinu porcija. Takođe, smatra da je unos vode od ključne važnosti za vitkost, ali i za zdravlje.

S obzirom na to da jede sve, nije ni na kakvim dijetama, Monika se trudi da balans održi redovnim treninzima. Najviše voli da pliva, i to radi najmanje četiri puta nedeljno po 45 minuta, a često ide i na jogu i meditira.

2024 © - Vesti online