Petak 28.08.2015.
08:34
J. L. Petković - Vesti

Mala Magdalena: Krećem u školu, hvala "Vestima"!

Lična arhiva
Radost u domu đaka prvaka: Porodica Živić

Ipak, tekst "Vesti" objavljen u štampanom izdanju i na internet portalu, odnosno iskrena priča ove porodice, izazvala je burne reakcije.

Živiće je juče ujutru kontaktirala školska uprava, pa će ova vesela devojčica u ponedeljak po prvi put sesti u đačku klupu.

Njeni roditelji Zoran i Dijana konačno su odahnuli.

- Zahvaljujem se "Vestima" jer ste doprineli da ovaj problem koji nas je jako mučio bude rešen. Suprugu su odmah ujutru zvali iz škole i upisali ćerkicu. Beskrajno sam zahvalan. Zahvaljujem se i svim prijateljima, rođacima i komšijama koji su se našli mojoj porodici u nevolji koja nas je zadesila - kaže Zoran Živić.

On, njegova supruga, najstarija ćerka Magdalena, mlađi Petar i Staša, u Leposaviću su do marta živeli skroman, ali lep život. Na nesreću, 15. marta u njihovom domu je izbio požar koji je sve uništio, a procenjena šteta je oko 15.000 evra.

Stalni posao ima samo tata koji prima 30.000 dinara i sa tim sredstvima pokušava da vrati dug za materijal za izgradnju novog doma i da obezbedi najosnovnije porodici. To je bio glavni razlog zašto nije bilo novca za obdanište. Ovoj porodici je potrebno još mnogo toga, naročito mališanima.

2024 © - Vesti online