Četvrtak 27.08.2015.
06:56
M. T. - Vesti

Kristina pobegla zbog mladića iz Nemačke

facebook.com
Pobegla od kuće kod dečka u Bosnu

- Kristina je bez ičijeg znanja otišla u Kakanj gde živi njen dečko. Nikome se ni pre odlaska, niti dok je bila tamo, nije javljala. Ne znamo još ni s kim je, ni kako otputovala u Bosnu jer smo s njom kratko razgovarali po njenom povratku. Znamo da je upoznala tog mladića nedavno u Nemačkoj, gde je on bio kod rodbine, a ona kod majke i oca - ispričala nam je Lidija.

Kako ističe Lidija, sa čijim mužem Igorom i dedom Vekoslavom Kristina živi u Aleksinačkim Rudnicima, najvažnije je da je devojčica zdrava i nepovređena.

- Svašta nam je padalo na pamet, plašili smo se i najgoreg, da je oteta i odvedena u nepoznato, ili da je, ne daj Bože, nastradala. U takvim situacijama često čovek ne može ni racionalno da gleda na situaciju. Jedva čekamo da se odmori i da ozbiljno popričamo s njom - kaže Lidija.

Kristina Mašić, čiji su roditelji u Erlson pored Kila u Nemačkoj i koji su takođe odahnuli posle ćerkinog povratka kući, narednih dana će krenuti u sedmi razred osnovne škole. Po svemu sudeći, upustila se u avanturu koja je, velikom srećom po nju i članove njene porodice, ipak imala srećan kraj.

2024 © - Vesti online