Četvrtak 27.08.2015.
12:00
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Poklon bonovi za 50 školaraca

Lj. Mudrinić
Svaki vid pažnje znači

Projekat Pružimo djeci toplinu već devetu godinu zaredom sprovodi i finansira Fondacija Arcelor Mital u saradnji sa rudnikom. Jesen i početak nove školske godine značajno opterećuju budžet gotovo svake porodice, pa je zato novčana pomoć rudnika Mital posebno za socijalno ugrožene porodice, od velikog značaja.Tamari Vranješ, čiji je otac radio u rudniku, a poginuo u Otadžbinskom ratu, ovaj znak pažnje budi razne emocije.

- Mnogo mi znači ovakav vid podrške, pre svega zbog toga što su naši očevi radili ovde i što na ovaj način pokazuju da nisu zaboravili ni njih ni nas - iskrena je Tamara.

Sličnog je mišljenja i Miloš Grbić koji smatra ovo lepim gestom, posebno zato što postoji već dugi niz godina.

Koordinator Fondacije Arcelor Mital Predrag Šorga, kaže da je cilj pružiti simboličnu pomoć članovima kolektiva, dok Mladen Jelača, direktor rudnika, ističe da ulaganjem u mlade ljude nastoje da stvore pozitivnu energiju kod mladih:

- Skromno jeste, ali svi treba da znaju da smo uz njih i da ćemo biti zajedno do njihovog stasavanja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2021 © - Vesti online