Četvrtak 27.08.2015.
02:30
24sata.hr

Reci koliki ti je, da ti predložim pozu

pixabay.com
Samo treba naći pravu pozu i biti "pokretan" (to i ako je veliki!) i "mali" će čudo da napravi

Prosečni penis u erekciji dugačak je oko 13,12 cm, dok je prosek dužine u opuštenom stanju 9,16 cm.

Za one “manje” (ili one koji se tako osećaju)

Ako smatrate da je manji od proseka i da to može da pokvari doživljaj, nemojte da paničite. Svakako je najbolja poza otpozadi, koja omogućava najdublju penetraciju. Partnerka će u njoj osećati svaki milimetar svog partnera, a bonus je što njemu ostaju slobodne ruke da je dodiruje. Isto tako, ova poza je često bolna za žene ako je reč o muškarcu s penisom većim od proseka.

Za “obdarenu” gospodu

Nešto što zvuči idealno, uopšte ne mora da bude tako idealno ako partnerka pri seksu oseća bol i nelagodnost, a to se lako događa, budući da prosečna vagina u stanju uzbuđenosti može da se rastegne do nekih 16 cm. Ako je vaš penis duži od toga, tada je najbolji izbor “ona gore” ili obrnuta kaubojka, u kojoj partnerka u potpunosti kontroliše dubinu penetracije.

Za prosečne

Iako slobodno mogu da se igraju sa svim pozama, savetuje im se ona u kojoj je ona na njemu, s nogama oko njega, a on je pridržava za zadnjicu.

Za one “deblje”

Vagina se nešto lakše prilagođava dužini nego širini, pa nije loše koristiti lubrikant koji će olakšati penetraciju. Dobra je poza misionarka s tim da partnerka ima šire razmaknute noge, jer u protivnom trenje može da iziritira grlić materice.

Za one “tanje”

Dužina ponekad nije problem, jer ima i onih koji se opterećuju prečnikom svog penisa. Za veći osećaj ispunjenja, najbolje su poze u kojima su partnerki noge približene – poput seksa s boka, odnosno tzv. poze kašike. Dobar izbor je i ona na stomaku, a on penetrira od pozadi, tako da su partnerki noge skupljene.

2024 © - Vesti online