Utorak 25.08.2015.
22:11
Blic.rs

Vatreni seks za bivšeg: Zapalila mu mercedes dok je u njemu bio sa dve devojke

Tanjug
Vatrena osveta (Foto: Ilustracija)

Marković je u tom trenutku u vozilu bio sa dve devojke.

Raskid sa Slađanom skupo je koštao Zorana, koji je u braku sa drugom ženom. “Mercedes” mu je u potpunosti progutao plamen na lokalnom putu u blizini Aranđelovca, a on je zadobio lakše opekotine na rukama. Dve devojke, izvesna Ivana i Gorica, koje su bile sa njim u automobilu, nisu povređene.

Incident je potvrđen u policiji u kojoj kažu da će u saradnji sa tužilaštvom u Aranđelovcu protiv Slađane biti podneta krivična prijava, piše "Blic":

Slađana jepotvrdila da je Zoranu zapalila automobil, ali tvrdi da se to desilo nakon što je on nju fizički napao i opsovao joj mrtvog sina. Zoran to negira i tvrdi da se sve desilo dok je on spavao u automobilu sa dve devojke, jer je Slađana bila ljuta što neće više da se viđa sa njom.

- Te dve devojke su mi slale poruke i zvale tokom noći tvrdeći da je Zoran komiran od alkohola i da ne može da vozi. Imam snimljene poruke i razgovore na mobilnom kao dokaze. Noć pre toga bio je sa mnom. One su mi rekle gde da dođem i navukle su me. Kada sam došla tamo, njemu su bile smaknute pantalone. Navukao ih je i izašao iz kola. Odmah je počeo da me psuje i udara. On je svojim kolima udario moja, ali mi je sve prekipelo kada mi je ospovao mrtvog sina i tada sam zapalila automobil - kaže Slađana i napominje da je i ona u kontaktu sa policijom, kao i da će im dati iskaz danas.

Zoran u izjavi za list “Blic” tvrdi drugačije, navodeći da mu je Slađana pre oko mesec dana razbila šoferšajbnu i da nije istina da je on ikada digao ruku na nju, kao i da ga nikada nije prijavila policiji.

- Slađana me je zvala tokom noći, ali se ja nisam javljao. Ne znam kako me je pronašla. Odmah je svojim “kecom” udarila moj “mercedes”. U tom trenutku sam spavao pa su prvo dve devojke izašle iz kola. Slađana je izašla iz kola i bacila nešto čime je zapalila “mercedes”. Izašao sam i ja, ali je ona već otišla. Dobio sam opekotine na rukama. Odmah smo zvali policiju. To je uradila zato što više nisam hteo da budem sa njom - kaže Zoran.

Gde si, ljubavi?

Slađana navodi da je sa Zoranom u vezi 19 meseci, ali i da je ranije bilo problema, da ju je više puta tukao, kao i da su je ove iste devojke Ivana i Gorica zvale i uznemiravale.

- Dva puta sam prijavljivala policiji da me je tukao. Bila sam sva modra i nisam mogla da se pojavim na poslu. Tukao me je više puta, ali nisam smela zbog njegovih pretnji da prijavljujem. Ove dve devojke su me zvale i ranije. Zvale su i njega kada je spavao kod mene i pisale mu: “Gde si, ljubavi”. Meni su slale poruke dok su sa njim: “Popela sam se na njega...”. On se zaklinjao u decu da se više ne čuje i ne viđa sa njima - kaže Slađana.

2024 © - Vesti online