Nedelja 23.08.2015.
13:39
Tanjug

Privedeni akteri batinanja u centru Beograda

youtube.com
Protiv obojice podneta krivična prijava

On je dodao da je protiv jedne osobe podignuta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, dok je lice koje je bilo u alkoholisanom stanju odvedeno na trežnjenje i protiv njega će biti podneta prijava.

- Ne želimo da dozvolimo da bilo ko smatra da u alkoholisanom stanju može da upravlja vozilom, ali nećemo dozvoliti ni da se bilo ko sa građanima obračunava na ulicama i da primenjuje fizičku silu - rekao je ministar Tanjugu.

U javnosti se u subotu pojavio snimak koji prikazuje scenu na kojoj se vidi kako jedna osoba udara drugu, nakon što je došlo do sudara dva vozila u Ulici 27. marta.

- To je nešto što unosi uznemirenje kod građana, jer je nedopustivo da bilo ko uzme zakon u svoje ruke i pravdu sprovodi tučom ili na bilo nasilan način - rekao je Stefanović.

Država je reagovala, a MUP će očuvati javni red i mir, dodao je Stefanović.

- Naše upozorenje svima je da pozovu policiju, ako postoji kršenje zakona. Ne uzimajte pravdu u svoje ruke, a ovi ljudi će imati krivične prijave da moraju shvate da takva vrsta obračuna u Srbiji ne može da se toleriše - poručio je Stefanović.

2024 © - Vesti online