Petak 21.08.2015.
21:43 >> 22:09h
Vestionline, Tanjug

SL: Kapiten Radnika izgubio pamćenje u remiju na "Čairu"

talkaboutafrica.com
Foto: Ilustracija

Iskusni prvotimac novajlije u Super ligi udario je u kuk okrenutog napadača Nišlija Miloša Trifunovića, pre nego što je u nokdaunu napravio nekoliko koraka unazad.

Uprkos žestokom udarcu, Krstić je ostao na terenu do pauze, kada su u stručnom štabu primetili da definitivno nije sve u redu sa njim.

- Krstić je pao i izgubio pamćenje. Čudno se ponašao u svlačionici, pa je doneta odluka da izađe iz igre - javila je TV "Arena sport" sa atletske staze "Čaira".

Inače, fudbaleri Radničkog i Radnika odigrali su nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 7. kola Super lige Srbije. Nišlije su tako u duelu sa novajlijom u eliti neplanirano ostali bez tri boda kojima bi se učvrstili na trećem mestu prvenstvene tabele, dok su gosti važnim remijem pobegli sa pretposlednje pozicije.

Surduličani su čak poveli na meču, a domaćin je izjednačio pet minuta kasnije, ali nije imao snage i rešenja za potpun preokret na svom "Čairu".

Radnički Niš - Radnik Surdulica 1:1 (Trifunović 14 - Ćulum 9)

U ostalim utakmicama 7. kola Super lige u subotu igraju Spartak - Metalac (17.00), Rad - Jagodina (17), OFK Beograd - Mladost Lučani (17) i Borac Čačak - Partizan (19), a u nedelju Crvena zvezda - Javor Ivanjica (19), Voždovac - Čukarički (19) i Vojvodina - Novi Pazar (19).

2024 © - Vesti online