Petak 21.08.2015.
15:48
Vestionline

Grof: Srnić i Sikimić su idealni, Luković "debituje"

crvenazvezdafk.com
Optimista: Miodrag Grof Božović

- Očekuje nas težak meč. Javor je jedna od najorganizovanijih ekipa u ligi. Godinama igraju zajedno i sigurno će znati da se naviknu na ambijent. Nadam se da će doći ovde da se nadmeću i da ćemo mi biti uspešniji - bilo je prvo što je rekao trener srpskog viceprvaka Miodrag Božović.

On kaže da nije rešio pitanje levog beka, odnosno nije pronašao igrača koji bi trebalo da "glumi" povređenog Ibanjeza i suspendovanog Anđelkovića.

- Nisam rešio dilemu. Najbliži tom mestu je Cvetković - pokušao je da udari fintu Grof Božović, pošto je na poslednjim treninzima uigravao Ristića.

Priča se na Marakani o Javoru, ali još glasnije govori se o pojačanjima. Centarfora Sikimića još potpis deli od Zvezdinog dresa, a šlag na tortu trebalo bi da predstavlja dolazak Slavoljuba Srnića iz Čukaričkog.

- Moje želje su i Sikimić i Srnić. Evo, oko Srnića pričamo dva meseca. Nadam se da ćemo uspeti da se dogovorimo sa Čukom. Ubeđen sam da bi se brzo uklopio u naš tim, kao što se uklopio i mali Plavšić. Ali i pored toga mislim da će Aleksandar Luković biti naše najveće pojačanje. Ako sve bude u redu, on bi protiv Javora mogao da odigra 20 minuta.

Dolazak najavljenih pojačanja mogao bi Božoviću da napravi problem druge vrste i da u svlačionicu unese nemir. Nezadovoljnih zbog manje minutaže biće sve više…

- Nezadovoljnih uvek ima. Sa pomenutim pojačanjima i Lukovićem mislim da bismo imali korektan tim. Međutim, u januaru možete da očekujete dodatnu selekciju. Jer ako želimo da napravimo tim koji će biti prvak i koji će pokušati da uđe u Ligu šampiona, onda to ne možemo da radimo za dva meseca. To je ozbiljan proces.

Imao je Božović zanimljiv odgovor na konkretno pitanje šta bi za Zvezdu bilo dobro da se desi u sudaru Borca i Partizana…

- Za Zvezdu bi bilo najbolje da pobedimo Javor! 

2024 © - Vesti online