Petak 21.08.2015.
12:30
blic.rs

One ne mogu da odole lošim momcima

Reuters/P. H.
Šon Pen je samo jedan od loših momaka koje je Šarliz Teron volela

Šarliz Teron

Svi znamo da je Šon Pen "loš" sa ogromnim šarmom, pa tu vezu i razumemo, ali ne i njen odnos sa Stjuartom Tausendom. Zabavljali su se deset godina, a on je za to vreme stigao da osnuje paralelnu porodicu u Kostariki i da dobije dvoje dece! Neko bi posumnjao da je to što je odrastala uz agresivnog oca dovelo do toga da ne ume da prepozna dobrog čoveka.

Reuters
I ona je pravi magnet za nevolje: Rijana

Rijana

Posle onoga što joj se desilo sa Krisom Braunom, neko bi pomislio da je Rijana naučila svoju lekciju. Ali, ne. Posle toga je bila u vezi sa Leonardom "volim da šetam samo manekenkice" Dikapriom, Drejkom, i na kraju Luisom Hamiltonom. Rijana zna kako da nađe momka, ali ne i kako da ih zadrži. Ali, kada su ovi tipovi u pitanju, možda je ta njena osobina odlična.

Reuters
Džoni Dep, Leni Krevic... Kejt baš zna da izabere! Ali, realno, ko bi njima odoleo?

Kejt Mos

Kažu da depresivci privlače depresivce. Ne znamo stvarno šta se dešava sa ovom zgodnom cicom, ali ona ima kolekciju momaka koji imaju problema sa sobom, svetom i njom, na kraju. Od Džonija Depa, s kojim je bila u najgoroj fazi, preko Lenija Krevica, pa sve do Pita Doertija.

Tanjug/AP
I ova glumica je navučena na loše momke: Sijena Miler

Sijena Miler

Već drama sa Džudom Loum bi za neke žene bila dovoljna za ceo život. Međutim, tu za Sijenu stvar tek počinje. Udala se, nesrećno, za Toma Staridža, a u međuvremeno javno i tužno, bila upletena u veze sa oženjenim momcima, Danijelom Krejgom i Baltazarom Getijem.

Tanjug/AP
Ona de definitivno nije proslavila kad su momci u pitanju: Lindzi Lohan

Lindzi Lohan

Jadna Lindzi iako traži nežne duše, uvek naleti na one sasvim drugačije. Prebrojali su joj čak 36 veza sa poznatim momcima, ali naročito tužne su bile one sa Žoakimom Finiksom i Ajronom Karterom.

Reuters/E.G.
Njen buran ljubavni život već godina puni stranice svetskih tabloida: Pamela Anderson

Pamela Anderson

Njen ceo život je zbrka i frka sa i zbog veoma loših tipova. Počevši od Tomija Lija, sa kojim je imala sve, od braka do seks traka, pa preko Rikija Salomona, sve do Kelija Slejtera, Kida Roka i Fredija Dursta. Nekada stvarno pomislimo da je slepa.

Reuters/H.H.
Taman kad smo pomislili da se skrasila - razvod: Megan Foks

Megan Foks

Ova prelepa žena imala je dosta loših momaka za vratom, ali neko ko je bio u dugoj vezi sa Šajom Labafom stvarno ima problem. I, onda se udala, a sad i razvela od Brajana Ostina Grina, a samo oni znaju koliko puta su raskidali i kretali i raskidali i opet...

Reuters
Ni Džej Lo nije izuzetak: Pevačica je mamac za loše tipove

Dženifer Lopez

Iako je uspela da se nekoliko godina skrasi pored Marka Entonija, koji ni sam nije baš previše sladak, i pre njega i posle njega bila je mamac za loše tipove. Sa Paf Dedijem se čak našla i u centru skandala sa pucanjem.

Reuters
Bira lepe, zgodne, ali i baš, baš loše: Kejti Peri

Kejti Peri

Ona baš izgleda kao neko ko ništa ne ume da vidi. Džon Mejer ili Rasel Brend? Na kilometar je očigledno da su momci koji se poigravaju sa devojakama, ali je ona to morala da oseti na svojoj koži. Možda je to što je odrastala u strogoj hrišćanskoj porodici doprinelo da ne ume da čita ljudske karaktere.

Tanjug/AP
Ona je svoja loša iskustva bar uspela da unovči: Tejlor Svift

Tejlor Svift

Ona je bar iskoristila sve svoje loše veze i krahove da napravi super pesme i proda milione ploča. Ipak, i ona već ima lepu kolekciju tipova koji su je javno blamirali, ogovarali i šutnuli. Maldost prođe, ali ne i njena sklonost ka lošim momcima.

2024 © - Vesti online