Sreda 19.08.2015.
20:38
blic.rs

Zečević zavodi red u KK Partizan! Smenjuje Danilovića i Vujoševića?

Tanjug
Da li će ostati na svojim pozicijama: Duško Vujošević i Dragan Todorić

Osim proslavljenog Dragana Kićanovića, koji je trenutno konzul u Trstu, pominju se Partizanove legende iz Kupa šampiona ‘92. Najaktivniji u lobiranju je Žarko Zečević, potpomognut državnim funkcionerom bliskim upravi Fudbalskog kluba Partizan. 

- Ideja je da se smena sadašnje uprave, s tim što je prvenstveno cilj Vujošević, pokrije dovođenjem nekog zvučnog imena - kaže izvor “Blica”.  

Ponedeljak "dan D"

Sednica Skupštine KK Partizan na kojoj bi moglo doći do smene uprave je u ponedeljak. 

Predrag Danilović zasad nije nastupio kao protivnik promena u klubu. Naš izvor kaže da je atmosfera u upravi Partizana takva da pojedinima ne bi ni smetalo da odu sa svojih pozicija. Za Predraga Danilovića bi sigurno i dalje bilo mesta u klubu, ali utisak je da on ne želi više da ostane. 

Pokušaj smene u KK Partizan odvija se na dva koloseka. Uporedo s pokušajem da se dovede neki od asova na čelo KK Partizan, sadašnjem treneru Dušku Vujoševiću je poručeno da iz fudbalskog kluba više neće biti uplaćivan novac na račun KK. Vujošević, koji je odranije označen kao kritičar sadašnjeg političkog režima, delimično je i sam obznanio da je pod pritiskom. 

On je pre dva dana izjavio da ako je potrebno da on ode da bi došli sponzori, on će odstupiti, ali uz garancije da će pare i zaista ući u klub

- Scenario u KK Partizan je gotovo identičan, kao i kada je došlo do promene u upravi fudbalskog kluba. Pozivanje na vlast, da će ući novac, nelegalna skupština. Epilog je poznat, ušli su ljudi bliski vlasti, ali ne obećani novac - kaže izvor Blica.

2024 © - Vesti online