Sreda 19.08.2015.
15:51
tracara.com

Želite da radite sa Madonom? Razmislite još jednom!

Reuters
Daje svoj maksimum na turnejama, ali isto čekuje i od svojih igrača: Madona

Međutim, isti perfekcionizam koji je odlikuje već godinama ova zvezda očekuje i od svojih igrača, što nekada zna biti previše.

Ona ih, navodno, tera da vežbaju dok ih ne dovede na ivicu kolapsa, a kako se prvi koncert približava (9. septembra u Montrealu) ona postaje sve zahtevnija. Jedan od očevidaca je preneo javnosti da je do te mere iznervirala jednog od igrača da joj je on bacio svoju akreditaciju i lice i viknuo: “Ma, j*bi se! Odustajem od ovoga!”

Obezbeđenje ga je izbacilo napolje, ali tu nije kraj bizarnim situacijama. Kada je jedna od igračica pala od premora i slomila ruku, kraljica popa nije pokazala saosećanje nego je šizela jer je ostala bez još jednog igrača.

Ono što je najšokantnije u celoj ovoj situaciji je to što Madona ne smatra da je potrebno izdvojiti mnogo novca za honorare plesača koji su prošli njene rigorozne kastinge.

- Ona je svesna da će svi oni plesati satima, pa čak i prekovremeno, samo zbog toga što je ona Madona. Njen ego je toliko veliki da smatra da svi zaposleni treba da budu počastvovani što su u njenom prisustvu - dodaje isti izvor.

Pa, želite da se pohvalite saradnjom sa kraljicom popa u svom rezimeu? Onda morate da platite jako visoku cenu za to.

2024 © - Vesti online