Utorak 18.08.2015.
13:39
alo.rs

"Nikla" crkva ministra Gašića

facebook.com/Milan Gašić
Milan Gašić ispred ckrve Svetog Jovana Krstitelja. Tu je i bilbord da se zna ko je ktitor

Mladi Gašić ponosa je zadužbinom svoje porodice, pa je uz fotografiju stavio komentar: "Prelepo".

Kako je objavio "Alo", završena je prva faza radova i crkva je stavljena pod krov.

- Završena je prva faza i grubi radovi su okončani. Sada je na redu druga faza, tokom koje će se raditi na instalacijama, a u trećoj fazi je planirano da crkva bude oslikana - rekao je izvor "Aloa".

Na brdu Bagdala u aprilu je položen kamen-temeljac za izgradnju Crkve Svetog Jovana Krstitelja, a ktitor je porodica ministra odbrane Bratislava Gašića.

- Naša porodična slava je Sveti Jovan Krstitelj i ova crkva čiju izgradnju finansiramo posvećena je preteči, proroku i krstitelju Jovanu - istakao je tada ministar Gašić, koji je sa svojom porodicom i porodicom brata Bobana prisustvovao osveštavanju kamena-temeljca buduće crkve.

Upitan odakle mu novac za izgradnju, Gašić je naveo da je privatnik već 27 godina, a da se privatnim poslom bavi i njegov brat.

- Za razliku od drugih, ja sam ušao u politiku s "audijem Q7", a ne s "fićom". Pitanje otkud novac je zapravo za one koji u politiku ulaze s "fićom", a iz nje izlaze sa "audijem". Moja porodica i ja smo uvek pomagali kad god, gde god i kome god smo mogli i to svi znaju, a budite sigurni da ćemo to i dalje činiti - rekao je tada ministar odbrane.

2024 © - Vesti online