Utorak 18.08.2015.
11:58
telegraf.rs

Izjavio joj saučešće, pa nasrnuo na nju

Reuters/N.C.
Maltretirao je bivši muž (Foto: Ilustracija)

- Oborio me je i udarao pesnicama. Ostala sam živa zahvljujući komšinici koja je slučajno naišla, ali se plašim da će da me ubije kad izađe iz pritvora - priča Ružica, žrtva porodičnog nasilja.

Ružica se razvela pre sedam godina, bivši muž joj živi na Kosmetu, ali je u petak uveče došao u Prokuplje i sačekao je u mraku hodnika zgrade u kojoj živi.

- Bila sam kod komšinice na kafi, a kad sam prišla svojim vratima da ih otključam, čula sam da neko iza mene kaže: “Saučešće”, pošto mi je otac preminuo pre nedelju dana. Okrenula sam se i videla bivšeg muža, a on je odmah nasrnuo na mene - priča ova nesrećna žena.

Sve vreme je vikao da je kurva i da će je dokrajčiti, pokušao je i da je ugura u stan, ali su noge ostale da joj vire u hodniku zgrade.

- Seo je na mene, izvukao polni organ i stavio mi ga u usta. Počela sam da se gušim - priča ona.

Sva sreća, naišla je njena komšinica Ljiljana C. i spasla joj tako život. Pokušao je da nasrne i na nju, ali se umešala i treća komšinica, kada se povukao i pobegao. 

Uhapšen je na administrativnom prelazu Merdare kad je pokušao da ide na Kosovo. Njemu je određen pritvor do 30 dana, a preti mu tri godine robije. Ružica se nada da će ovog puta pravda biti zadovoljena i da će njenim mukama doći kraj.

2024 © - Vesti online