Ponedeljak 17.08.2015.
13:44
Tanjug

Tepić (ne)ostaje u Partizanu

ABA League
Ni na nebu ni na zemlji: Milenko Tepić

- Nisam zvanično ostao, moj status nije rešen. Zasad sam tu da pomognem klubu da se što bolje spremi, a samim tim i ja. Videćemo šta će se desiti. Partizan je veliki klub bez obzira u kakvoj situaciji se nalazi. Ona je sada teška, i nadam se da će je prevazići - rekao je Tepić novinarima u hali "Pionir".

Pored Tepića, na prvom treningu Partizana pojavili su se Andrić, Marinković, Glišić, Đumić, Aranitović, Kuzeloglu i Koprivica, dok je Murić odsutan zbog povrede. Na prozivci se našlo i nekoliko igrača koji će pokušati da se  izbore za crno beli dres, među kojima su bili Nikola Silađi i Andreja Stevanović. "Imamo dosta novih momaka, možda smo malo kasnije počeli sa pripremama, poslednji smo se okupili, ali potrudićemo se da spremni uđemo u novu sezonu - rekao je Mihajlo Andrić. 

Partizan će, kao i svakog leta, pripreme obaviti u Beogradu. Od 18. do 20. septembra učestvovaće na turniru u Bratislavi gde će mu rivali biti solunski PAOK, zagrebačka Cibona i domaći Inter. Posle toga odigraće revijalnu utakmicu sa Panatinaikosom u Atini, dok će 25. septembra biti gosti na turniru u Nantu, koji organizuje Toni Parker.  

2024 © - Vesti online