Ponedeljak 17.08.2015.
11:23 >> 19:17h
Vestionline

Košarkaška pijaca: Gaudlok u Kini, Tepić ni na nebu, ni na zemlji

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

19.15 - Boštijan Nahbar i Nenad Miljenović na pragu su španskog prvoligaša Sevilje.
18.57 - Doskorašnji član nemačkog Trira Marko Luković potpisao je ugovor sa skopskim MZT-om
13.50 - Iskusni Milenko Tepić počeo je pripreme sa Partizanom, ali nije sigurno da li će i naredne sezona da nosi dres kluba iz Humske. Šta je rekao nekadašnji reprezentativac Srbije o svom statusu, pročitajte OVDE.
11.50 - Igokea je dovela Amerikanca Džordan Rejlija, koji je prošlu sezonu proveo u Bosni.

11.24 - Hrvatski plej Roko Leni Ukić demnatovao je infomraciju da je potpisao za matični Split. On je prethodnu sezonu odigrao u Cedeviti, a pre toga je bio igrač Panatinaikosa.

screenshot (Yutube)

11.20 - Doskorašnji košarkaš Fenerbahčea Endrju Gaudlok karijeru će nastaviti u kineskom Ksinjangu, prenosi specijalizovani košarkaški sajt Sportando. Prošle sezone u Evroligi beležio je prosečno 17 poena i 2,1 asistencije po utakmici, a posebno će ostati upamćena njegova "rola" protiv Bajerna, u Minhenu, kada je postigao 34 poena. Trener Fenerbahčea Željko Obradović odlučio je da ne produži ugovor sa Amerikancem, a u klub su tokom leta stigli Nikola Kalinić (Crvena zvezda), Bobi Dikson (Karšijaka), Điđi Datome (Boston), Kostas Slukas (Olimpijakos), Pero Antić (Atlanta) i Ekpe Udo (Los Anđeles Klipers).

2024 © - Vesti online