Ponedeljak 17.08.2015.
08:42 >> 09:35h
Informer

Flojd opet u bolnici?

youtube.com
Vraćen u bolnicu na nagovor supruge?

"Informer" saznaje da je, samo mesec dana po izlasku iz Urgentnog centra, legendarni "Flojd" ponovo u bolnici, ovoga puta na Vojno-medicinskoj akademiji.

List piše da je supruga Milena Dravić nagovorila slavnog glumca da se vrati u bolnicu, jer strahuje da će mu se stanje naglo pogoršati, a da ona neće biti u stanju da ga na vreme zbrine kod kuće.

- Jurcala je na sve strane, nije znala gde će pre, u želji da mu ugodi u svemu. Pritom, on ne može sam da se kreće, pa ga je ona vodila i u toalet. Iako je imala pomoć medicinskih sestara, ipak je želela da ona brine o njemu, jer je smatrala da će tako Gagi biti spokojniji i srećniji. Međutim, u jednom momentu je shvatila da više ne može, i da će na kraju i ona završiti u bolnici. Posle nekoliko iscrpljujućih razgovora, uspela je da ga nagovori da se vrati u bolnicu kako mu se ne bi nešto loše dogodilo - navodi izvor tog lista.

Dragan ju je saslušao i na kraju, iz velike ljubavi koju gaji prema Mileni, prihvatio da se vrati u bolnicu.

Nikolić je u maju ove godine smešten na Urgentni centar, a izašao je tek pre nekoliko nedelja. Domaćim medijima kratko je rekao da se oseća mnogo bolje kod kuće, i da se sa suprugom Milenom dogovorio da međusobno ni ne pričaju o njegovom zdravstvenom stanju.

2024 © - Vesti online