Ponedeljak 17.08.2015.
01:47
Vestionline

Novak čestitao, Endi se postideo...

Reuters
Vršnjaci, prijatelji, rivali: Novak Đoković i Endi Marej

Tri sata i dva minuta trajal je bitka, sada već, dva najbolja tenisera na pleneti. Trijumfalno je okončao Škot - 6:4, 4:6, 6:3!

- Endi, čestitam. Zaslužio si ovaj trofej. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone - poručio je Novak na ceremoniji dodele pehara u Kanadi.

Na turniru u Sinsinatiju, jedinom Mastersu koji nedostaje u njegovoj bogatoj riznici trofeja, Ðoković je postavljen za prvog nosioca i slobodan je na startu

Ne krije Đoković razočaranje, tvrdi da je "bilo previše teško, ali da je sutra novi dan"...

- U dobroj sam formi. Predstoji mi učešće u Sinsinatiju i na US Openu. Nastaviću da dajem sve od sebe. Hvala navijačima koji su bili uz mene od prvog dana turnira - dodao je.

Nole je obraćanje počeo na francuskom jeziku, a potom nastavio na engleskom. Priliku da se našali na svoj račun iskoristio je šampion, Endi Marej.

- Novak svuda priča različitim jezicima, čak i u Kini. Na taj način čini da se osećam i izgledam loše pored njega. Kao da ne želim da učim - rekao je kroz osmeh 28-godišnji igrač rođen u Glazgovu.

- Čestitam mu, igra neverovatno, konstantno... Čestitke i za ceo njegov tim. Hvala i mom timu, ali i bratu koji je pratio meč sa tribina. Atmosfera je bila sjajna. Publika je ta koja je odradila svoj posao, zabavila igrače i naterala ih da daju sve od sebe - zaključio je Marej.

2024 © - Vesti online