Petak 14.08.2015.
20:19
Vestionline, blic.rs

Zvezda obezbedila pojačanje za 50.000 evra

Tanjug/AP
Najzad Zvezdin: Vladimir Jovović

On je prošle zime već bio na pragu Zvezde, ali tada crveno-beli nisu postigli dogovor sa Sutjeskom oko oboštećenja pa su odlučili da sačekaju leto kada je Jovoviću istekao ugovor. U međuvremenu Jovović je napravio incident u prvenstvu Crne Gore pošto je udario sudiju pa ga ga je FS Crne Gore suspendovao na šest meseci.

Praktično od tada, odnosno aprila, Jovović trenira sa Zvezdom i čeka da mu istekne suspenzija. To će se desiti 26. avgusta kada će steći pravu nastupa u Superligi Srbije. Međutim, iako mu je istekao ugovor sa Sutjeskom pojavio se problem oko plaćanja trening kompenzacije. Zvezda je za njega morala da plati 170.000 evra što je crveno-belima bilo previše.

Kada je "procurela2 ta informacija javila se podgorička Budućnost koja je bila zainteresovana za njegove usluge. Ipak, u Sutjesci nisu želeli da pojačavaju najvećeg rivala, pa su prihvatili Zvezdinu ponudu da im na osnovu trening kompenzacije beogradski klub uplati 50.000 evra nakon čega je Jovovićev ugovor na tri godine postao aktivan i on će krajem meseca konkurisati za tim crveno-belih.

2024 © - Vesti online