Petak 14.08.2015.
12:26
tracara.com

Uhapšena bivša mis Pensilvanije: Lagala da ima rak!

facebook.com
Lažirala tešku bolest i tako skupljala novac za lečenje

U dokumentima koja su pristigla na sud stoji Brendina izjava, u kojoj je ona rekla da joj je dijagnostikovana leukemija.

Policajac Tomas Stok, koji je vodio istragu, otkrio je da je Brendi lagala i nazvao ovu prevaru dobro smišljenom.

Stok je dodao da je bivša misica uspela da izvede sve ovo tako što su je u bolnicu vozili roditelji. Ona bi im onda rekla da sačekaju dok ne završi s terapijom, za to vreme bi ona odlazila na drugi kraj bolnice i čekala satima kako bi joj prevara uspela. Nekada bi čak i obrijala glavu kako bi njen plan bio uverljiviji.

Održane su brojne humanitarne akcije kako bi se prikupio novac za Brendino navodno lečenje, a na poslednjoj održanoj skupljeno je 14 hiljada dolara. Policija je za prekršaj saznala putem anonimnog pisma u kom je pisalo da misica nije mogla da imenuje nijednog svog lekara.

- Potreseni smo ovim vestima o Brendi. Kako smo se i sami u porodici borili s rakom, donirali smo novac i podržali Brendi. Ono što je uradila nije prihvatljivo i ne može se tolerisati. Ozbiljno shvatamo predstavljanje naše države i celu organizaciju. Opraštamo joj, želimo joj sve najbolje iako više ne pripada našoj organizaciji - izjavili su čelnici organizacije Mis Pensilvanija U.S. Internešnl.

Pored ovoga, Brendi će morati da vrati krunu čim bude puštena iz pritvora.

2024 © - Vesti online