Subota 08.05.2010.
03:10
Vestionline

Senator uhvaćen kako na sednici gleda gole devojke

Senator je uhvaćen na delu dok je traja rasprava o zakonu koji tretira žene bez poštovanja. Pošto je uhvaćen na delu, Benet je pretio novinaru, koji je napisao priču, da više neće izveštavati iz senata, piše ’’Daily Mail’’.

Novinar ’’Sunshine State News’’ Lens Rajt primetio je video snimak senatora koji gleda fotografiju nekoliko devojaka u toplesu. Da stvar bude gora, u pozadini se čuje glas senatora Dena Gelbera dok raspravlja o kontroverznom zakonu o abortusu.

''Bezobrazni senator'': Majk Benet
 

"Ja sam protiv ovog zakona, jer ne poštuje prevelik broj žena na Floridi", rekao je Gelber.

Kasnije je Benet snimljen dok pregledava snimak na internet stranici’’Jutjub’’’ na kojoj se vidi pas.

Kada ga je novinar upitao šta radi, Benet je rekao da je primio elektronsku poštu sa pornografskom fotografijom.

"Sedeo sam u Senatu i bilo mi je dosadno dok su raspravljali o zakonu o abortusu. Otvorio sam fotografiju i rekao ’’sranje’’. Šta se nalazi na mom monitoru? Odmah sam to ugasio", rekao je Benet.

Portparol Senata rekao je da je Benet mislio da i-mejl ima veze sa zakonom o kom se raspravljalo. Nije jasno da li smatra da je i pas vezan za isti zakon. Posle konsultacije sa advokatima, Benet je odbio da pokaže poruku koju je navodno dobio.

Upitan da li je gledao porniće, Benet je rekao da bi morao biti lud da to uradi, jer sve ide preko sistema i da misli da to niko ne bi uradio.

2024 © - Vesti online