Sreda 12.08.2015.
21:46
Tanjug

Božović: Imali smo sreće, Plavšić će biti miljenik "delija"

crvenazvezdafk.com
Zadovoljan: Miodrag Božović

- Čukarički je bio svežiji u prvom delu igre, a posle prvog njihovog vođstva Matić je mogao da poveća prednost. Da je bio precizan, bilo bi mnogo teško da se vratimo. Igrači su dali maksimum i uspeli da preokrenu rezultat. Dobro je da smo uspeli da pobedimo jednu od najorganizovanijih ekipa - rekao je Božović.

On je dodao da nije u potpunosti zadovoljan igrom crveno-belih.

- Imali smo dosta sreće, iako bih pohvalio igrače za prikazanu partiju. Bilo je mnogo situacija u kojima su igrači Čukaričkog mogli da daju još golova da su bili konkretniji u završnici. Radimo, ekipa se još formira i ništa ne možemo preko noći. Lepo je što su neki igrači pokazali kvalitet. Najvažnije je da smo uzeli tri boda - naveo je crnogorski stručnjak.

Milojević: Pitali smo se za sve

Trener Čukaričkog Vladan Milojević istakao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila. 
- Rezultat možda ne pokazuje pravo stanje na terenu. Prvo poluvreme smo se pitali za sve, dali gol, imali još šansi, ali znali smo da ćemo imati strahovit pritisak u nastavku. Primili smo gol i posle toga čekali smo posle izjednačenja da se utakmica završili i primili još jedan u finišu, kada nismo imali vremena da se vratimo - rekao je Milojević.

Na pitanje novinara zašto Zvezda već šestu utakmicu u sezoni prva prima gol,  Božović je odgovorio:

- Problem je u tome što ekipa svaku utakmicu igra u različitom sastavu. Tražimo najbolji sastav i tim se još formira. Nismo napravili ekipu kakva bi trebalo da bude, imamo nekoliko kombinacija. Na poluvremenu sam rekao igračima da smo dosta puta uspevali da preokrenemo i da ne vidim zašto ne bi bilo isto i sada.

Božović je pohvalio debi mladog Srđana Plavšića, za koga je rekao da će biti pojačanje.

- Mislim da je već stekao simpatije publike i možemo na njega ozbiljno da računamo. Očekujemo uskoro i Mičela, on je igrač koji nam je nedostajao, jak na lopti, dobar u duelu i može da poveže igru - zaključio je šef struke crveno-belih.

2024 © - Vesti online