Subota 08.08.2015.
16:59
Vestionline

VIDEO: "Državni posao" u Voši, Čvarkov držao govor

Šašava družina iz serijala "Državni posao" toliko puta je već u svojim skečevima pominjala "lale" da je ovo bio pravi trenutak da se i pojave u SC Vujadin Boškov i posete igrače Zlatomira Zagorića, i u svom stilu se druže sa "pola belim, pola crvenim" fudbalerima.

Čvarkov, Torbica i Boškić, obukli su se u kompletnu opremu za trening i prezentovali  svoje viđenje taktike koju crveno-beli treba da koriste u narednim utakmicama u Ligi Evrope, što su prvotimci, stručni štab i rukovodstvo kluba, uz salve smeha, pozdravili i prihvatili.

- Prvo, želeo bih da čestitam jučerašnji uspeh što se odnosi na sve i koji su igrali i koji nisu igrali. Jer ja imam pravo da pričam! Jer sam ja svoje prve fudbalske korake ostvario u Šajkašu iz Kovilja… - bio je motivacioni govor Čvarkovam, koji je ovekovečio Ognjen Ožegović.

Posetu je, što je takođe intersantno, fotografijom ovekovečio Ognjen Ožegović, iako je ostala tajna šta je popularna trojka rekla napadaču za "makazice" iz duela s Javorom, odnosno šta treba da radi u predstojećim susretima.

2024 © - Vesti online