Petak 07.05.2010.
16:07
Vestionline

Treneri "večitih": Neka pobedi bolji!

Ukoliko pobede, "crno-beli" će skoro sigurno odbraniti titulu šampiona, pošto imaju bod prednosti u odnosu na rivala tri kola pre kraja prvenstva.

Kapiteni i treneri - Krstajić, Stanojević, Lazetić i Dostanić

"Nemamo razloga da se plašimo. Ova ekipa je već jednom pobedila Zvezdu ove sezone. Nama odgovara i remi, ali kalkulacja neće biti. Respekt i oprez postoje, ali mi razmišljamo o tome kako ćemo ih opet pobediti. Navijače pozivam da dođu u što većem broju i još jednom pokažu odanost klubu, kao što će igrači tu odanost pokazati na terenu", rekao je Stanojević i dodao "Neka pobedi Partizan"!

Ratko Dostanić kaže da zna kako je sedeti na klupi kada je derbi u pitanju.

"Zvezda će još jednom, na dostojanstven način, pokazati svoj kvalitet i pokušati da ponovo obraduje svoje navijače", rekao je strateg crveno-belih, a na njega se nadoveza kapiten Nikola Lazetić.

"I pre finala kupa (protiv Vojvodine) rekao sam da ćemo u svaku utakmicu ulaziti kao da je finale i da ćemo izginuti na terenu. Oporavili smo se koliko smo mogli, u granicama dozvoljenog, naravno i nadam se da će naši navijači još jednom pokazati kako se bodri svoj klub. Za ostalo ćemo se mi pobrinuti na terenu, kako bismo ispunili njihove želje", rekao je Lazetić.

Iskusni Mladen Krstajić se vraća u ekipu Partizana posle pauze zbog povrede. On kaže da o derbiju nema mnogo da se priča, jer je to u svakom smislu reči spektakl.

"Derbi je spektakl i očekujem da tako bude na tribinama i na terenu. želimo da damo maksimum da uveličamo taj dan, jer derbi to zaslužuje. Mi smo spremni, respektujemo protivnika, ali se nadam našoj pobedi", zaklučio je jedan od najiskusnijih igrača Partizana Mladen Krstajić na konferenciji za novinare koja je održana u "Sport kafeu".
 

2024 © - Vesti online