Petak 07.08.2015.
19:31
Vestionline

Još jedan centar u Crvenoj zvezdi!?

AP
"Ispalio" Igokeu, stiže u Zvezdu: Stefan Nastić

Reč je o Stefanu Nastiću, doskorašnjem centru prestižnog Univerziteta Stenford, koji je već viđen u dresu šampiona Bosne i Hercegovine.

Nastić je, međutim, putem Tvitera objavio da od prelaska u Republiku Srpsku nema ništa.

Putem zvaničnog sajta, istog dana, oglasila se i Igokea.

"Stefan Nastić, centar Univerzitea Stenford koji je trebalo da dođe u Igokeu na svom Tviter profilu objavio je da nikada nije potpisao ugovor sa ovim klubom, a kako saznajemo, ovaj košarkaš će potpisati četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom", saopšteno je na sajtu ABA ligaša.

Trener "Igosa" Željko Lukajić ističe "da je istina da Nastić nije potpisao sa Igokeom, ali da je sa njegov menadžerskom agencijom praktično sve bilo rešeno".

-  Poneo se izuzetno neprofesionalno i izigrao poverenje svoje agencije, a mislim da je time najviše naštetio sebi. Slušajući savete pojedinih ljudi iz Novog Sada, trenera koji su ga savetovali zbog sitnih ličnih interesa, nazivajući pri tom Igokeu pogrdnim imenom, on je izabrao klub u kojem objektivno neće dobiti šansu. Mislim da je za njega bolja opcija bila da dođe u Igokeu, da se izgradi i igrački i generacijski i da nakon toga napravi veliki transfer. Međutim, on sam je izabrao drugu, za njega lošiju opciju. Žao mi je što je slušao ljude koji imaju školu košarke, a da za petnaest godina nisu izbacili nijednog igrača - Lukajić.

2024 © - Vesti online