Petak 07.08.2015.
16:43
Vestionline

Vučić: Nikad nisam krio da navijam za Zvezdu

Tanjug
Neće u Zvezdu: Aleksandar Vučić

"Veliki vođa" otklonio je sumnje oko eventualnog preuzimanja fudbalske sekcije crveno-belih i naveo da je blizak i Partizanu i Vojvodini.

- Čestitam im na velikom uspehu koji su postigli. Nikada nisam krio da navijam za Zvezdu. Nikada nisam podnosio pokvarenjake koji kažu da nisu ostrašćeni, a vidite da jesu. Navijač sam Zvezde, bio i ostao, nikada neću biti opozicija svom klubu, niti ću govoriti protiv njega - rekao je Vučić.

Beogradski crveno i crno-beli imaju velika sponzorstva od strane države. Premijer naglašava da ne moraju da se plaše za ista, te da će ugovorena sponzorstva biti ispoštovana, kao i do sada.

- Pomagali smo fudbalskom i košarkaškom klubu Crvena zvezda, košarkaškom klubu Partizan i nešto manje fudbalskom klubu. U Zvezdi je danas bolja situacija nego pre dve godine, jer kada smanjite dug sa 55 miliona za 10-12 miliona, a taj dug je rastao, a klub u jednoj sezoni bude šampion, u drugoj se bori za titulu, to je bolje od očekivanog - podvukao je Vučić, uz konstataciju da se neće mešati u klub, osim ako pogleda neku utakmicu tokom vikenda.

2024 © - Vesti online