Petak 07.08.2015.
15:35
Tanjug

Šta kaže trener BATE-a o dvomeču sa srpskim šampionom?

partizan.rs
Crno-belima neće biti lako protiv Belorusa, ali nisu bez šansi

- Bilo nam je jasno da su svi potencijalni rivali bili kvalitetni, ali smo želeli da izbegnemo Astanu. Ono što mogu odmah da kažem je da Partizan ima odlične pojedince i da je Srbija zemlja fudbala. Na godišnjem nivou mnogo igrača napusti Srbije i po tome su samo iza Brazila. Mnogi od njih su prošli školu Partizana. Očekujem spektakle u Borisovu i Beogradu - rekao je Jermakovič za klupski sajt. 

On je istakao da dobro poznaje Partizan, ali da će mu u analizi dodatno pomoći nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde Nemanja Nikolić i Filip Mladenović. 

- Partizan ima veliku podršku navijača i uglavnom su su tribine ispunjene do poslednjeg mesta. Važno je da pokupimo što više informacija i siguran sam da ćemo poslati nekog da ih uživo pogleda. Za Mladenovića i Nikolića će ovi mečevi biti od posebnog značaja, zbog njihovog odnosa sa Zvezdom - naveo je Jermakovič i najavio da će za duele protiv Partizana ekipa dovesti nekoliko pojačanja. 

Prvi meč između Bate Borisova i Partizana igra se 18. ili 19. avgusta u Belorusiji, dok je revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

2024 © - Vesti online