Četvrtak 06.08.2015.
18:09
mozzartsport.com

Mojsilović pred Partizan: Kerovi laju kad osete opasnost

FoNet
Hrabar: Stevan Mojsilović

- Čestitam im na rezultatima u Evropi, ali verujem da možemo da ih iznenadimo. Ako smo mogli u maju mesecu, sada smo spremniji i uigraniji. Moramo da napadnemo Partizan, bez ikakvog posebnog respekta. Sve ono što smo tada radili 45 minuta i više, sada možemo svih 90 - rekao je Mojsilović.

Na kostataciju da neće biti lako igrati napadački protiv šampiona, Mojsilović je imao spreman odgovor:

- Partizan je moja najslađa priča. Zaista najviše volim da pripremam ekipu za utakmice sa Partizanom, jer je lepo igrati na onom stadionu, pred navijačima koji frenetično bodre svoj klub, što smo videli i sinoć. Navijači Partizana navijaju za svoj klub i vole svoje igrače, nemaju razloga da vole igrače Spartaka ili mene. Jeste, vređali su me prošli put, ali nema nikakvih problema. Očekujem da to i sada ponove. Na kraju krajeva, kerovi laju kada osete opasnost i da se neko približava njihovoj kući. Meni je nešto drugo mnogo bitnije. Meni više vredi podrška naših 100 "marinaca", nego što njima vredi 10.000 "grobara". Bitni smo mi, naši navijači, i da pokažemo beogradskoj publici da znamo da igramo.

Optimizam je, dakle, tu, ali jasno je da se šampionu ne preti.

- Kada jednog dana budem bio trener Crvene zvezde onda ću reći da Crvena zvezda uvek ide na pobedu protiv Partizana i da treba da mu da pet golova, ali ostavimo sad to. U Spartaku je zahtev da odigramo bolje nego što smo igrali u maju mesecu. Uveren sam da će nam to doneti bolji rezultat - istakao je Stevan Mojsilović.

2024 © - Vesti online