Četvrtak 06.08.2015.
17:18
informer.rs

Vidić adut nove Zvezdine uprave

Tanjug/AP
Moguć povratak na "Marakanu": Nemanja Vidić

Na ruku onima koji žele da Vidiću ponude mesto igrača-trenera u Zvezdi ide i njegova operacija leđa zbog koje će pauzirati najmanje četiri meseca, dok mu neki predviđaju čak i završetak karijere. 

- Sa Vidićem je već razgovarano pre nekoliko dana i on nije rekao ni "da", ni "ne", budući da nije bio siguran u to kako će dalje teći njegova karijera s obzirom na povredu koju već dugo vuče - tvrdi neimenovani izvor i dodaje:

Nemanja Vidić igrao je za Crvenu zvezdu od 2000. do 2004. i na 67 utakmica postigao 12 golova.

- Ipak, on nije unapred odbio ideju, jer ionako planira da posle fudbalske nastavi trenersku karijeru. A nigde neće imati takav doček kao u svojoj Zvezdi. Razgovori će svakako biti nastavljeni čim prođu izbori u klubu, a on se oporavi od povrede.

Prema planovima Vidić bi ekipu trebalo da preuzme po završetku ovog prvenstva, a samo od njega zavisi da li će pored trenerske palice da zaduži i crveno-beli dres. Nema nikakve sumnje da bi "delije" jedva dočekale da vide svog heroja još koji put u dresu i da bi doček za njega mogao da se uporedi samo s onim koji je svojevremeno imao Robert Prosinečki.

2024 © - Vesti online