Četvrtak 06.08.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Vladimiru odložena operacija!

Vesti
Mali Vladimir se vratio kući

Iako bismo voleli da su se turski stručnjaci klinike "Adži badem" ovoga puta prevarili, dužni smo uvek reći istinu našim humanim čitaocima, koji su najvećim delom finansirali dva prethodna zahvata.

Posle iznenadnog pogoršanja Vladimirovog zdravlja još pre odlaska na put, na kontroli u Istanbulu lekari su utvrdili da je došlo do nedozvoljenih aktivnosti u levoj hemisferi dečakovog mozga, te su zbog rizičnosti zahvata i mogućih posledica, odustali od operacije! Uveli su dodatni lek, povećali dosadašnje doze medikamenata, i naručili dečaka na kontrolu za nekoliko meseci.

Jedino što je utešno jeste da se tumor nije povećao, nadamo se i molimo da Vladimiru bude bolje, a pokušaćemo da spas nađemo i u alternativnoj medicini, kratko nam je poručio otac Siniša Đorđević koji je činio i nemoguće da mali Vlado nadoknadi izgubljeno detinjstvo.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online