Četvrtak 06.08.2015.
09:11
Tanjug

Iz tabora Voše: Taktiku smo lako spremili, napašćemo

fkvojvodina.rs
Oprezan: Zlatomir Zagorčić

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da i pored ubedljive prednosti od 4:0 u prvoj utakmici ništa nije gotovo i da Vojvodina za protivnika ima vrlo kvalitetnu ekipu.

- Taktiku za revanš smo lakše spremili nego što je to bio slučaj sa prvom utakmicom kada je pripremana na osnovu video snimaka. Sada smo imali priliku da bolje upoznamo protivnika i verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u naredni krug takmičenja - rekao je Zagorčić.

On je rekao da će Sampdorija sigurno napasti od početka, jer je u rezultatskom minusu, ali je naglasio da će i Vojvodina odgovoriti napadom jer će uvek igrati na gol više.

- Svakako da ćemo pokušati da postignemo gol koji bi protivnika stavio u značajno teži položaj, a sa druge strane pokušaćemo da ga ne primimo - rekao je Zagorčić i dao negativan odgovor na pitanje novinara da li su njegovi igrači vežbali izvođenje jedanaesteraca.

Planirano je da delegacije dva kluba u četvrtak posete grob Vujadina Boškova na mesnom groblju u Begeču i polože cveće.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina - Sampdorija igra se u četvrtak na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu sa početkom od 21.00.

2024 © - Vesti online