Ponedeljak 03.08.2015.
13:58
Tanjug

FOTO: Novi Sad na nogama, Sampdoriju čeka krcat "Karađorđe"

Tanjug
Željni velikih utakmica: Navijači Vojvodine

Iz fudbalskog kluba Vojvodina kažu da zahtevi za ulaznice stižu iz svih delova Vojvodine i Srbije i izvesno je da će posle dugo godina stadion "Karađorđe" biti rasprodat.

- Nije samo činjenica da nam u goste dolazi veliki klub razlog za ogromno interesovanje za ulaznice, već je možda i veći razlog za to činjenica da Vojvodina igra lep i dopadnjiv fudbal i ljudi su to prepoznali i žele da daju podršku ovoj mladoj ekipi - rekao je skaut kluba Mićo Vranješ, koji je bio jedan od aktera utakmice sa nemačkim Verderom u finalu Intertoto kupa odigrane 1998. godine, kada je poslednji put u Novom Sadu vladala ovakva jagma za ulaznicama.

Cena pojedinačnih karata je 500 dinara za zapadnu tribinu, 300 za istočnu i 200 za severnu tribinu, a karte se prodaju uz prikazivanje ličnih dokumenata i to tako što svaki pojedinac može da kupi najviše tri ulaznice.

Tanjug
Nije teško stajati u redu

Prodaja ulaznice se vršina centralnoj biletarnici "Gigs tixa" u Novom Sadu (Tržni centar "Pariski magazin", Kralja Aleksandra 12), svakodnevno od 9.00 do 19.30 sati, i na centralnoj blagajni stadiona "Karađorđe", od 12.00 do 18.00 sati, dok će se na dan utakmice od 18.00 sati prodaja karata vršiti i na blagajni na istočnoj tribini stadiona.

Navijači Sampdorije biće smešteni na južnoj tribini ispod semafora, a karte za taj sektor prodavaće se isključivo u Italiji i neće biti moguća njihova kupovina u Srbiji.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije igra se u četvrtak od 21.00.

Tanjug
Vredi čekati, Voša briljira
2024 © - Vesti online