Ponedeljak 03.08.2015.
12:05 >> 17:53h
Vestionline

Košarkaška pijaca: NBA plej i krilo Turova blizu Malog Kalemegdana, Hrvat u Lokomotivi

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

17.51 - Sofoklis Skorcanitis zna "nešto" srpskog. OVDE pročitajte prvi intervju grčkog diva posle potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom.
15.32 - Zvezda ne miruje. Prema pojedinim informacijama crveno-beli su bacili oko na krilnog igrača Turova Krisa Rajta. Reč je igraču koji je imao više nego zapažene role u najjačem klupskom takmičenju, a isticao se "brutalnim" zakucavanjima.

Rajt ima slične karakteristike kao Nikola Kalinić i imao bi sve preduslove da se uklopi u sistem Dejana Radonjića. Ovaj Amerikanac je visok 203 centimetara i ima 26 godina. Počeo je karijeru u NBA ligi, gde je bio član Golden Stejta i Milvokija, ali je povremeno igrao u razvojnom takmičenju. Prethodne sezone je prosečno beležio devet poena za Turov u Evroligi.

15.18 - Huan Palasios ostaje u redovima Karšijake, objavio je turski klub. Odlični centar je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule.
11.47 - Viktor Sanikidze je napustio Uniks iz Kazanja i potpisao jednogodišnji ugovor sa TED Ankarom. Prošle sezone je prosečno beležio 4.5 poena, četiri skoka i jednu blokadu u VTB ligi.
11.30 - Američki košarkaš Dontej Drejper karijeru će nastaviti u Lokomotivi iz Kubanja, objavio je ruski klub. Drejper je prošle sezone igrao za Efes, za koga je u Evroligi prosečno beležio sedam poena, 2,5 skokova i tri asistencije. Američki plejmejker, koji nastupa za reprezentaciju Hrvatske, tokom karijere igrao je za Tulon, Ostende, italijanski Veroli, Cedevitu i madridski Real. On je 2011. godine proglašen za najboljeg igrača Evrokupa, kada je predvodio ekipu Cedevite.
09.56 - Posle potpisivanja grčkog centra Sofoklisa Skorcanitisa, Crvena zvezda pokušava da dovede američkog plejmejkera Entonija Džordana Prajsa (28, 188). Nakon što je završio koledž Jukon, u NBA ligu je stigao 2009. godine, kada je od Indijane izabran u drugoj rundi, a ukupno kao 52. pik. U karijeri je nastupao i za Vašington, Minesotu, Klivlend i prethodne sezone za Finiks Sanse.
00.24 - Sofoklis Skorcanitis i zvanično je novi član Crvene zvezde. Opširnije pročitajte OVDE.
2024 © - Vesti online