Petak 07.05.2010.
10:12
Vestionline

Nemci 'poludeli' za Tošićem

Srpski internacionalac je nakonon saznanja da ga traže tri Budesligaška tima, ipak odlučio da ostane u Kelnu sve dok Mančester junajted ne odluči da li ga stvarno želi na terenu ili ne.

"Rekao sam mom agentu da mi se obraća samo u konkretnim slučajevima, glasine me ne interesuju. Voleo bih da ostanemo u Kelnu kako bih razjasnio svoj status pre Svetskog prvenstva. Ipak, još uvek čekamo odluku Junajteda i da li sam deo njihovih planova", Izjavio je Tošić.

Nekadašnji igrač Partizana Zoran Tošić, otišao je u klub sa "Old traforda" prošle sezone i u njegovom dresu odigrao dva meča bez zabeleženih pogodaka.

"Ako me Mančester junajted želi ja ću se odmah vratiti, ali svima neka bude jasno da ne želim da ne želim da se vratim ako ponovo budem bio u situaciji kao ove sezone. Želim da igram, znači da želim da budem u startnoj postavi", rekao je on.

"Ako Mančester junajted ima neke druge planove dobro, samo želim da igram, a ne da grejem klupu. U Kelnu sam pokazao da mogu da budem dobro rešenje na terenu", zaključio je Bambi.

U nemački Keln došao je ove godine kao pozajmljeni igrač. Na 12 utakmica za "jarčeve" pet puta se upisao u listu strelaca. 

2024 © - Vesti online