Četvrtak 30.07.2015.
12:19
Vestionline, Blic

Legenda Partizana: Klub propada, uprava na plaži, i Dule je kriv

kkpartizan.rs
Bez dlake na jeziku: Goran Grbović, legenda Patizana

- Mora da se podvuče crta i da se vidi koliki su dugovi, a da ljudi koji se brinu o finansijskom stanju odgovaraju. Tragedija je što Partizan neće igrati Evrokup, preveliki je to klub da bi to dozvolio. Onda je normalno da nema pojačanja, a igrači beže sa broda kojim tone. Košarkaši koji dolaze u Partizan zbog Vujoševića nemaju od čega da žive, a na kraju odu nezadovoljni i tuže klub. I ne treba ih zbog toga nazivati izdajnicima - rekao je Grbović za dnevni list Blic.

Legendarno krilo Partizana smatra da i Vujošević ima odgovrnost za novonastalu situaciju.

- Klubu ne preti propadanja nego istrebljenje. Ne treba dozvoliti jeziku da grmi kada snaga šapuće. E, tu odgovornost snosi Vujošević, a ne da prebacuje sve na upravu. Partizan je zatvoren klub, koji ne sme nikoga da vređa ko mu daje novac, makar to bio i jedan evro. Pogotovo to ne može da radi Dule. On je najbolji taktičar u Evropi, ali ne može da se meša u rukovođenju kluba.

Grbović je ljut na upravu, koja ne čini ništa da nađe izlaz iz tunela.

- Smeta mi što su svi iz uprave na odmoru, a klub propada. To je neodgovorno i apsurdno. Partizan zbog blokade i duga neće moći da igra ni ABA ligu. Ne može sa plaže da se spasava klub - zaključio je Grbović.

2024 © - Vesti online