Četvrtak 30.07.2015.
10:59 >> 22:27h
Vestionline

Košarkaška pijaca: Bogdanović ostaje u Španiji, "bomba" u Galati, NBA igrač u Cedeviti

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

21.18 - Džejms Vajt stigao je u Cedevitu, javlja "Sportando". Bivši NBA igrač potpisao je ugovor na jednu plus jednu godinu. U karijeri je branio boje San Antonija, Hjustona, Njujorka, Fenerbahčea, Dinamo Sasarija, Skavolinija i Uniksa.
16.07 - Džoš Karter je novi igrač Karšijake. Američki krilni košarkaš proveo je prošlu sezonu u Turk Telekomu i prosečno beležio 15.1 poen, 3.5 skoka i 2.1 asistenciju po meču. 
12.05 - Iskusno krilo Marko Tomas novi je košarkaš TED Ankare. On je prošle dve sezone igrao za Cedevitu.
11.55 - Prošle sezone krilo Olimpijakosa Brent Petvej na pragu je prleaska u italijanskog šampiona, Sasari, koji će ove sezone da igra Evroligu.
11.05 - Posle Nemanje Krstića iz Mega Leksa, klub iz Aleksandrovca je doveo i Stefana Nastića, koji je igrao ovog leta u Letnjoj NBA ligi.
11.02 - Krilo Martinas Pocijus opet se vratio u Žalgiris. On je prošlu sezonu proveo u Galatasaraju, a pre toga je bio igrač Reala.
11.00 - Galatasaraj se ne šali. Posle Šilba i Lazmea, na putu da obuče crveno-žuti dres je doskorašnji plejmejker Barselone Marselinjo Uertas. Njemu je istekao ugovor sa Kataloncima, a blizu je prelaska u turski klub koji će nartedne sezone da igra u Evropuku. Međutim, agent Brazilca je rekao da Uertas želi da igra u NBA.
10.58 - Budućnost bi mogla da dovede pojačanje iz Zadra, Domagoja Duvnjaka.

10.52 - Nekadašnji košarkaša Crvene zvezde i Partizana Luka Bogdanović ostaje u španskoj Andori. On je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa članom ACB ligi. U prethodnoj sezoni, iskusno krilo je imalo 12 poena i tri skoka po meču. Prošlu sezonu je počeo u Partizanu, ali je veoma brzo napustio četu Duška Vujoševića.

 

 

2024 © - Vesti online