Sreda 29.07.2015.
13:42
mozzartsport.com

Luković dobio zeleno svetlo, uskoro u timu

Predrag Bajić, Miroslav Jeremić
Pojačanje: Aleksandar Luković

Bivši član Zenita, koji je tokom zimskih priprema u Sloveniji povredio Ahilovu tetivu, vratio se juče s poslednje kontrole u Finskoj. I za prtljag u Beograd doneo podatak koji će ponovo raspaliti optimizam u Ljutice Bogdana. Jedan od najboljih hirurga u Evropi, doktor Urava, dao je zeleno svetlo Lukoviću za povratak na teren, prezadovoljan rezultatima.

Istina, Luković je i u prethodnom periodu trenirao, igrao na skraćenom prostoru, ali će sada moći da radi maksimalnim intenzitetom. On se vratio u matični klub u zimskom prelaznom roku kako bi pojačao odbranu i kako bi pomogao mladim snagama poput Jovanovića i Mbođa da brže napreduju. Na njegovo iskustvo i sjajne tehničke mogućnosti Nenad Lalatović nije uspeo da se osloni. Novi trener Božović je imao više sreće, mada posle duge pauze koja se "nakalemila" na sezone bez takmičarskog fudbala u Zenitu, Aleksandar Luković će biti prinuđen da odradi mini ciklus priprema.

Veruju u Ljutice Bogdana da će za dve sedemice popularni Lune biti spreman, te da će do 12. septembra i prvog večitog derbija u ovoj sezoni osetiti takmičarski barut. I ne samo to: veruju da će sa Lukovićem odbrana biti bar 50 odsto jača.

2024 © - Vesti online