Sreda 29.07.2015.
12:17
Tanjug

"Afera Loto": Dobitna kombinacija – iz bubnja u zatvor!

Fotomontaža/Foto: Tanjug i Reuters
Vučić: Ako je bilo malverzacija, zna se gde će krivci da putuju

- Vidim da je jutros Tužilaštvo reagovalo, da policija radi svoj posao. Ako je bilo bilo kakvog izvršenja krivičnog dela, ti ljudi će da odgovaraju u skladu sa zakonom, jer za takvo rušenje poverenje sledi ozbiljna odgovornost i nema velike filozofije. Svi koji su u tome učestvovali zna se gde će da putuju i gde će određeno vreme da provedu - rekao je Vučić na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje u vezi sa sumnjom u regularnost izvlačenja brojeva u poslednjem kolu igre Loto.

- Put do zatvora je vrlo kratak - rekao je Vučić, navodeći da je užasno ljut na sebe što i u Lutriju nije uvedeno nešto poput Er Srbije, odnosno 51 odsto državnog vlasništva ili 49 odsto našeg menadžmenta.

Vučić je rekao i da je pogrešio što je godinu dana slušao one ljude oko sebe koji su pričali kako neko drugi hoće da krade, a u stvari smo sve vreme potkradali sami sebe.

- Sad je kraj celoj toj priči i sad idemo u modernizaciju, uvođenje i stranog partnera. Niko više neće da sumnja u svoju državu, biće nagrade neuporedivo veće  u budućnosti, baviće se time na ozbiljan način i niko nikada više neće da sumnja u svoju državu - naveo je Vučić.  

2024 © - Vesti online