Sreda 29.07.2015.
04:48
D. Đ. - Vesti

Napadnut dečko Stanije i Soraje

Stanija Dobrojević

Pucnjava se, prema pisanju beogradskih medija, dogodila u hotelu na brdu Pržar, a motivi obračuna se još utvrđuju. Ipak, kako pišu mediji, pretpostavlja se da je pucnjava usledila kao rezultat žestoke svađe između Tasića i Đorića zbog, zasad neimenovane, devojke! Inače, Dragoljuba Đorća je javnost u Srbiji dovodila svojevremenu u ljubavnu vezu sa poznatim starletama Sorajom Vučelić i Stanijom Dobrojević!

- Đorić i Tasić su u petak istovremeno bili u hotelu i Đorić je pozvao Gokčeta da dođe za njegov sto kako bi raspravili spor koji je postojao između njih zbog devojke koja je ranije viđana u društvu poznatih sportskih radnika. Međutim, kada je prišao, Gokče je udario Đorića drškom pištolja u vrat, a zatim ispali tri hica u vazduh. Posle toga je napustio hotel, a pretpostavlja se da je odmah otišao u inostranstvo. Ne zna se gde bi mogao tačno da bude, osim da verovatno nije u Švedskoj jer mu je zabranjen ulazak u tu zemlju, iako mu u Švedskoj žive žena i deca - rekao je izvor "Vesti".

A. Čukić
Soraja Vučelić

Goran Tasić Gokče vranjskoj policiji i pravosuđu poznat je po bogatoj kriminalnoj prošlosti, budući da je protiv njega podneto dvadesetak krivičnih prijava! Zbog pokušaja ubistva Zorana Popovića Popa u julu 2003. godine sa tri hica iz pištolja, Viši sud u Vranju ga je osudio na pet godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Nišu kasnije smanjio kaznu na tri godine i tri meseca zatvora.

Tasić je 2010. godine ponovo uhapšen i optužen da je u nekoliko navrata za veću sumu novca reketirao svog kuma i narodnog poslanika Radoslava Mojsilovića, inače bivšeg lokalnog lidera Nove Srbije u Vranju. Dok je bio član Nove Srbije, Tasić je viđan kako dočekuje i u luksuznom džipu vozi lidera Nove Srbije, aktuelnog ministra Velimira Ilića, s kojim je, inače, bio u bliskim partijskim odnosima.

Nema dokaza za ranjavanje

Goran Tasić je zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbe da je u septembru 2009. godine iz džipa, kojim je navodno upravljao Ivica Vojinović, ispred kafića Tropikana u centru Vranja pokušao da ubije Aleksandra Dimitrijevića. Tasićevi navodni ortaci su se posle bekstva prijavili policiji, ali nisu odgovarali zbog toga što je Dimitrijević promenio iskaz! U toj pucnjavi Aleksandar Dimitrijević je bio ranjen u nogu.


Snimljen sa starletama

Dragoljub Đorić je u februaru prošle godine snimljen sa starletom Sorajom Vučelić. Prvo su večerali, a zatim razmenjivali poljupce, a sve to je uhvatila ekipa "Paparaco lova". Posle izvesnog vremena, ekipa "Paparaco lova" snimila je i Staniju Dobrojević koja je ispred Šorića ušla u jedan restoran, pišu beogradski mediji.

 

2024 © - Vesti online