Sreda 29.07.2015.
02:30
zadovoljna.hr

Neprijatelji seksa tokom leta

care2.com
Kad je vrućina i sparno, nije vam do seksa? Velikoj većini nije!

Preterano znojenje

Seks uz pristojnu količinu znoja uvek je dobrodošao jer telesne tečnosti doprinose seksualnoj uzbuđenosti i buktanju strasti. Ali kad je napolju 35 plus, a unutra tek par stepeni niže i znoj se doslovno cedi sa vas i lepi, seks i nije baš najprivlačnija aktivnost. Ustvari u tim trenucima ni jedna fizička aktivnost nije privlačna...

Iscrpljenost

Letnja vrućina i sparina mogu vas učiniti toliko iscrpljenima da niste za ništa, a kamoli za seks. Jedino ste možda sposobni za to da legnete i da neko drugi obavi sav "posao".

Opekotine

Upotreba kreme sa zaštitnim faktorom zakon je koji se leti ne sme prekršiti, ali ukoliko ste je ipak preskočili i izgoreli, odnosno zaradili opekotine, s tako opečenom kožom teško da ćete uživati u seksu.

Dehidracija

Usred seksualne aktivnosti možete osetiti veliku žeđ zbog čega ćete morati da prekinete akciju i otići po čašu vodu. Možete sebi olakšati tako što ćete uz krevet držati čašu vode koja će vam uvek biti pri ruci.

Pesak u intimnim delovima

Proveli ste divan dan na plaži, sunce zalazi, ionako ste više goli nego obučeni pa zašto onda ne obaviti jedan seks "na brzaka"? Razmislite dvaput o tome, jer ukoliko se prepustite strastima na peščanoj plaži pesak vam može završiti na nezgodnim mestima, a ukoliko vam uđe u intimne delove možete zaraditi i infekciju.

2024 © - Vesti online