Ponedeljak 27.07.2015.
20:50
B92

Ona je spavala sa preko 100 milionera

Instagram/ladynadiaessex
Samo je želela da živi luksuzno: Nadia Eseks

Nažalost, njeni otac i majka su devedesetih godina doživeli bankrot i više ništa nije bilo isto.

Navikavši se na luksuz od detinjstva, kada je videla majku kako zbraja poslednje novčanice koje su ostale u kući da bi joj kupila knjigu, Nadia je odlučila da takav život nije za nju.

Tada se posvetila misiji - naći bogatog muškarca!

- Dosta mi je zabavljanja sa momcima bez novca. Poštujem sebe i želim lepe stvari - objasnila je ona i dodala da ona nije osoba koja se zadovoljava osrednjim stvarima, već za sebe želi samo najbolje.

Do sada je bila sa više od 100 milionera, ali još uvek nije našla priliku za sebe. Ali, to nije bilo uzalud potrošeno vreme, jer je sa njima proputovala ceo svet i dobila mnoštvo skupocenih poklona.

Na pitanje kako dolazi do njih, Nadia otkriva da je vremenom usavršila trikove i zna gde može da pronađe ovakve muškarce.

 

A photo posted by Lady Nadia Essex (@ladynadiaessex) on Mar 28, 2015 at 4:12am PDT

- Milionere nećete pronaći u lokalnom kafiću, zato morate da znate za sva lepa mesta u Londonu. Što se tiče izgleda, morate se obući adekvatno. Nikako previše gole grudi ili noge, treba da pokažete prefinjen stil -  savetuje Nadia.

Ali, ona za sebe ne misli da je sponzoruša, već žena koja zna šta hoće i može da ima sve.

- Da je u pitanju samo novac, odavno bih bila udata i nosila dijamant bogataša koji me ne privlači. Nisam se udala zato što uz novac želim i ljubav, bajku, leptiriće u stomaku - otkriva ona.

U jednom intervjuu pitali su je šta bi uradila kada bi ugledala zgodnog majstora, od koga bi joj srce zaigralo, Nadia kaže da tu nema šanse da se išta desi, da bi ga brzo zaboravila.

- Volim da su moji muškarci bogati i da privlače pažnju gde god da se pojave - zaključila je ona.

2024 © - Vesti online